Secretaresse

Het T.M.C. Asser Instituut in Den Haag is een interuniversitair onderzoeksinstituut voor internationaal en Europees recht. Het draagt bij aan de ontwikkeling van het internationale en Europese recht door het verrichten van fundamenteel, beleidsgericht en toegepast onderzoek, en door het organiseren en faciliteren van (academische) expertmeetings, cursussen en trainingen voor studenten en professionals en publieksbijeenkomsten. Het instituut stimuleert kritische en constructieve reflectie in een sterke onderzoeksgemeenschap.

Het Asser Instituut is per 1 september 2018 op zoek naar een:

Secretaresse  
(0,5 fte)

Afdeling
Het directiesecretariaat ondersteunt het dagelijks bestuur van het Asser instituut, bestaande uit de wetenschappelijk directeur, de zakelijk directeur en de president. Het secretariaat bestaat uit twee medewerkers.

Functiebeschrijving
Je ondersteunt, met een collega, secretarieel en administratief de twee directieleden en de Asser-president. Je neemt veel algemene secretariële taken op je, zoals telefoonbehandeling, het plannen, agenderen en coördineren van afspraken, het zelfstandig opstellen, bewerken en verwerken van correspondentie (brieven, e-mails) en de (tijdige) ondertekening en verzending van uitgaande post en vergaderstukken. Daarnaast reserveer je vergaderruimten, organiseer je bijeenkomsten, verricht je kopieerwerkzaamheden en zo nodig archiefwerkzaamheden. Je verricht een aantal werkzaamheden op het gebied van personeelsbeheer, zoals de administratie van sollicitatieprocedures.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde secretarieel-administratieve opleiding (hbo-niveau) en hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring.
  • Je beheerst MS Office-programma’s. Je vindt het een uitdaging om je, als dat nodig is, ook met andere programma’s (zoals een CRM-systeem) te werken.
  • Je beschikt over kwaliteitsbewustzijn en bent in staat om ook onder tijdsdruk nauwkeurig te werken.
  • Je schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en het Engels is goed.
  • Zelfstandigheid, accuratesse, integriteit en flexibiliteit zijn een vanzelfsprekendheid. Je bent sociaal vaardig, werkt graag in een team, hebt een dienstverlenende instelling, gevoel voor humor en relativeringsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Aanstelling: 0,5 fte (één dag en drie dagdelen)
  • Maximum salarisbedrag per maand op basis van een fulltime aanstelling: € 2975,- bruto/maand
  • Salarisschaal: 7 (CAO Nederlandse universiteiten)
  • Contractduur: 1 jaar tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd

Sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annelies Verkerk (directiesecretariaat@asser.nl). U wordt uitgenodigd uiterlijk 17 augustus 2018 te solliciteren door een brief en een CV te sturen naar Annelies Verkerk (directiesecretariaat@asser.nl).